Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 240g38kcal5g0.7g0.8g3.6g
Parsakaali brokkoli 721g253kcal33.3g14.1g2.2g18g
Kookoskerma, kara240g601kcal11g3.1g60g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kalaliemi (kake) (Maggi)48g120kcal2.9g20.2g2.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g486kcal0g0g54g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Chili paprika punainen36g14kcal0.7g3.2g0g0g
Soijakastike 43g26kcal2.2g4.1g0g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 19g73kcal1.1g16.1g0.3g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu36g29kcal0.6g6.4g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g3375kcal119g152g241.6g50g
Valittu annoskoko1572g1687kcal59.5g76g120.8g25g
Annoskoko puolitettuna786g844kcal29.8g38g60.4g12.5g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553