Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 320g51kcal6.7g1g1.1g4.8g
Parsakaali brokkoli 961g337kcal44.4g18.7g2.9g24g
Kookoskerma, kara320g801kcal14.7g4.2g80.1g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kalaliemi (kake) (Maggi)64g160kcal3.8g26.9g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g649kcal0g0g72.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen48g19kcal1g4.3g0g0g
Soijakastike 58g35kcal3g5.5g0g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 26g97kcal1.4g21.5g0.4g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu48g38kcal0.9g8.6g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4191g4500kcal159g203g322.4g66.8g
Valittu annoskoko2096g2250kcal79.5g101.5g161.2g33.4g
Annoskoko puolitettuna1048g1125kcal39.8g50.8g80.6g16.7g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553