Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 360g57kcal7.6g1.1g1.2g5.4g
Parsakaali brokkoli 1081g379kcal49.9g21.1g3.2g27g
Kookoskerma, kara360g901kcal16.6g4.7g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kalaliemi (kake) (Maggi)72g180kcal4.3g30.3g4.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl81g730kcal0g0g81.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Chili paprika punainen54g22kcal1.1g4.9g0g0g
Soijakastike 65g39kcal3.4g6.2g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 29g109kcal1.6g24.2g0.4g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu54g43kcal1g9.6g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g5062kcal179g228.4g362.6g75g
Valittu annoskoko2358g2531kcal89.5g114.2g181.3g37.5g
Annoskoko puolitettuna1179g1266kcal44.8g57.1g90.7g18.8g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553