Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria250g275kcal57.5g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g250g75kcal2.5g10g1g7.5g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka15g38kcal0g9.9g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g135g102kcal2.6g17.3g2.4g0g
Isot katkaravut (rainbow)90g90kcal20.7g0g0.8g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g200g350kcal3g5g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g1908kcal175.6g92.4g89.2g17.2g
Valittu annoskoko1200g954kcal87.8g46.2g44.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna600g477kcal43.9g23.1g22.3g4.3g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867