Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria2083g2292kcal479.2g0g43.7g0g
Sipuli (kuorittu)417g113kcal5.4g20g0.8g7.1g
Valkosipuli 83g90kcal6.6g13.6g0.5g1.7g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g2083g625kcal20.8g83.3g8.3g62.5g
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka125g315kcal0g82.5g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g1125g851kcal21.4g144g20.3g0g
Isot katkaravut (rainbow)750g750kcal172.5g0g6.8g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1667g2917kcal25g41.7g291.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15903kcal1461.8g770.2g744.2g142.6g
Valittu annoskoko10000g7952kcal730.9g385.1g372.1g71.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3976kcal365.5g192.6g186.1g35.7g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867