Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria281g309kcal64.7g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g281g84kcal2.8g11.2g1.1g8.4g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka17g43kcal0g11.1g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g152g115kcal2.9g19.4g2.7g0g
Isot katkaravut (rainbow)101g101kcal23.3g0g0.9g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g225g394kcal3.4g5.6g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g2147kcal197.4g103.6g100.4g19.2g
Valittu annoskoko1350g1074kcal98.7g51.8g50.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna675g537kcal49.4g25.9g25.1g4.8g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.8g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867