Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria31g34kcal7.2g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g31g9kcal0.3g1.2g0.1g0.9g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka1.9g4.7kcal0g1.2g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g17g13kcal0.3g2.2g0.3g0g
Isot katkaravut (rainbow)11g11kcal2.6g0g0.1g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g25g44kcal0.4g0.6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g239kcal22g11.4g11.2g2g
Valittu annoskoko150g120kcal11g5.7g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna75g60kcal5.5g2.9g2.8g0.5g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.8g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867