Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria375g413kcal86.2g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g375g113kcal3.7g15g1.5g11.2g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka23g57kcal0g14.9g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g203g153kcal3.8g25.9g3.6g0g
Isot katkaravut (rainbow)135g135kcal31.1g0g1.2g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g300g525kcal4.5g7.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g2863kcal263g138.6g134g25.6g
Valittu annoskoko1800g1431kcal131.5g69.3g67g12.8g
Annoskoko puolitettuna900g716kcal65.8g34.7g33.5g6.4g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867