Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria563g619kcal129.4g0g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g563g169kcal5.6g22.5g2.2g16.9g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka34g85kcal0g22.3g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g304g230kcal5.8g38.9g5.5g0g
Isot katkaravut (rainbow)203g203kcal46.6g0g1.8g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g450g788kcal6.8g11.3g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g4294kcal395g208.2g200.8g38.6g
Valittu annoskoko2700g2147kcal197.5g104.1g100.4g19.3g
Annoskoko puolitettuna1350g1074kcal98.8g52.1g50.2g9.7g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867