Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g63g19kcal0.6g2.5g0.2g1.9g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka3.8g10kcal0g2.5g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g34g26kcal0.6g4.3g0.6g0g
Isot katkaravut (rainbow)23g23kcal5.2g0g0.2g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g50g88kcal0.8g1.3g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g477kcal44g23.2g22.2g4.4g
Valittu annoskoko300g239kcal22g11.6g11.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna150g119kcal11g5.8g5.6g1.1g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867