Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria750g825kcal172.5g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g750g225kcal7.5g30g3g22.5g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka45g113kcal0g29.7g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g405g306kcal7.7g51.8g7.3g0g
Isot katkaravut (rainbow)270g270kcal62.1g0g2.4g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g600g1050kcal9g15g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g5725kcal526.4g277.2g267.8g51.4g
Valittu annoskoko3600g2863kcal263.2g138.6g133.9g25.7g
Annoskoko puolitettuna1800g1431kcal131.6g69.3g67g12.9g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867