Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria875g963kcal201.2g0g18.4g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g875g263kcal8.7g35g3.5g26.2g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka53g132kcal0g34.7g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g473g357kcal9g60.5g8.5g0g
Isot katkaravut (rainbow)315g315kcal72.5g0g2.8g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g700g1225kcal10.5g17.5g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g6679kcal614g323.6g312.6g59.8g
Valittu annoskoko4200g3340kcal307g161.8g156.3g29.9g
Annoskoko puolitettuna2100g1670kcal153.5g80.9g78.2g15g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867