Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria1000g1100kcal230g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g1000g300kcal10g40g4g30g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka60g151kcal0g39.6g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g540g408kcal10.3g69.1g9.7g0g
Isot katkaravut (rainbow)360g360kcal82.8g0g3.2g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g800g1400kcal12g20g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g7633kcal701.8g369.6g357g68.4g
Valittu annoskoko4800g3817kcal350.9g184.8g178.5g34.2g
Annoskoko puolitettuna2400g1908kcal175.5g92.4g89.3g17.1g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867