Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria125g138kcal28.7g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g125g38kcal1.2g5g0.5g3.7g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka7.5g19kcal0g5g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g68g51kcal1.3g8.6g1.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)45g45kcal10.4g0g0.4g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g100g175kcal1.5g2.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g954kcal87.6g46.2g44.6g8.4g
Valittu annoskoko600g477kcal43.8g23.1g22.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna300g239kcal21.9g11.6g11.2g2.1g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867