Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria1250g1375kcal287.5g0g26.2g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g1250g375kcal12.5g50g5g37.5g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka75g189kcal0g49.5g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g675g510kcal12.8g86.4g12.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)450g450kcal103.5g0g4.1g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1000g1750kcal15g25g175g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g9542kcal877g462g446.6g85.6g
Valittu annoskoko6000g4771kcal438.5g231g223.3g42.8g
Annoskoko puolitettuna3000g2386kcal219.3g115.5g111.7g21.4g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867