Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria1500g1650kcal345g0g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g1500g450kcal15g60g6g45g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka90g227kcal0g59.4g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g810g612kcal15.4g103.7g14.6g0g
Isot katkaravut (rainbow)540g540kcal124.2g0g4.9g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1200g2100kcal18g30g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g11450kcal1052.4g554.6g536g102.8g
Valittu annoskoko7200g5725kcal526.2g277.3g268g51.4g
Annoskoko puolitettuna3600g2863kcal263.1g138.7g134g25.7g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867