Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria2000g2200kcal460g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g2000g600kcal20g80g8g60g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka120g302kcal0g79.2g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g1080g817kcal20.5g138.2g19.4g0g
Isot katkaravut (rainbow)720g720kcal165.6g0g6.5g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1600g2800kcal24g40g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g15267kcal1403.2g739.2g714.4g137g
Valittu annoskoko9600g7634kcal701.6g369.6g357.2g68.5g
Annoskoko puolitettuna4800g3817kcal350.8g184.8g178.6g34.3g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867