Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu400g881kcal34g26g72.1g5.6g
Ketsuppi, Felix30g27kcal0.3g6.3g0.2g0g
Sinappi 30g40kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka137g78kcal0.5g19.2g0.1g1.5g
Ruokakerma 5%, Valio250g163kcal3.8g10.5g12.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)200g521kcal52g3g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g3417kcal183.8g138.4g241.4g15.2g
Valittu annoskoko1048g1709kcal91.9g69.2g120.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna524g854kcal46g34.6g60.4g3.8g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493