Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu501g1101kcal42.5g32.5g90.1g7g
Ketsuppi, Felix38g34kcal0.4g7.9g0.2g0g
Sinappi 38g49kcal1.6g5.3g2.3g0.6g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka171g98kcal0.7g24g0.2g1.9g
Ruokakerma 5%, Valio313g203kcal4.7g13.1g15.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)250g651kcal65.1g3.8g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g4272kcal230g173.2g301.8g19g
Valittu annoskoko1310g2136kcal115g86.6g150.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna655g1068kcal57.5g43.3g75.5g4.8g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493