Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu601g1321kcal51g39g108.1g8.4g
Ketsuppi, Felix45g41kcal0.5g9.5g0.2g0g
Sinappi 45g59kcal2g6.4g2.7g0.8g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka206g117kcal0.8g28.8g0.2g2.3g
Ruokakerma 5%, Valio375g244kcal5.6g15.8g18.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)300g781kcal78.1g4.5g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g5126kcal276g208g362g23g
Valittu annoskoko1572g2563kcal138g104g181g11.5g
Annoskoko puolitettuna786g1282kcal69g52g90.5g5.8g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493