Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu701g1542kcal59.6g45.5g126.1g9.8g
Ketsuppi, Felix53g47kcal0.5g11g0.3g0g
Sinappi 53g69kcal2.3g7.4g3.2g0.9g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka240g137kcal1g33.6g0.2g2.6g
Ruokakerma 5%, Valio438g285kcal6.6g18.4g21.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)350g911kcal91.1g5.3g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g5980kcal322.2g242.4g422.6g26.6g
Valittu annoskoko1834g2990kcal161.1g121.2g211.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna917g1495kcal80.6g60.6g105.7g6.7g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493