Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu801g1762kcal68.1g52g144.1g11.2g
Ketsuppi, Felix60g54kcal0.6g12.6g0.3g0g
Sinappi 60g79kcal2.6g8.5g3.6g1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka274g156kcal1.1g38.4g0.3g3g
Ruokakerma 5%, Valio501g325kcal7.5g21g25g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)400g1041kcal104.1g6g68.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g6835kcal368g277g482.8g30.4g
Valittu annoskoko2096g3417kcal184g138.5g241.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna1048g1709kcal92g69.3g120.7g7.6g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493