Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu1001g2202kcal85.1g65.1g180.2g14g
Ketsuppi, Felix75g68kcal0.8g15.8g0.4g0g
Sinappi 75g99kcal3.3g10.6g4.5g1.3g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka343g195kcal1.4g48g0.3g3.8g
Ruokakerma 5%, Valio626g407kcal9.4g26.3g31.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)501g1301kcal130.1g7.5g85.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g8543kcal460.2g346.6g603.6g38.2g
Valittu annoskoko2620g4272kcal230.1g173.3g301.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna1310g2136kcal115.1g86.7g150.9g9.6g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493