Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu300g661kcal25.5g19.5g54.1g4.2g
Ketsuppi, Felix23g20kcal0.2g4.7g0.1g0g
Sinappi 23g30kcal1g3.2g1.4g0.4g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka103g59kcal0.4g14.4g0.1g1.1g
Ruokakerma 5%, Valio188g122kcal2.8g7.9g9.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)150g390kcal39g2.3g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g2563kcal137.8g104g181.2g11.4g
Valittu annoskoko786g1282kcal68.9g52g90.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna393g641kcal34.5g26g45.3g2.9g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493