Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g100g443kcal22g1g39g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g67g187kcal12g0.3g15.3g0g
Bataatti, kuorittu 233g189kcal3.7g39.3g0.1g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Paprika vihreä 100g21kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g133g147kcal30.7g0g2.7g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)23g9kcal0.3g1.4g0.3g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g133g103kcal2g13.3g4.7g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g2322kcal147g138.6g125.6g32.4g
Valittu annoskoko1240g1161kcal73.5g69.3g62.8g16.2g
Annoskoko puolitettuna620g581kcal36.8g34.7g31.4g8.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740