Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g125g554kcal27.5g1.3g48.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g83g233kcal15g0.4g19.2g0g
Bataatti, kuorittu 292g236kcal4.6g49.1g0.1g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Paprika vihreä 125g27kcal1.2g3.1g0.4g2.4g
Paprika keltainen 125g38kcal1.2g6.4g0.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g167g183kcal38.3g0g3.3g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)29g12kcal0.4g1.7g0.4g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g167g128kcal2.5g16.7g5.8g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g2902kcal184g173.4g157.2g40.2g
Valittu annoskoko1550g1451kcal92g86.7g78.6g20.1g
Annoskoko puolitettuna775g726kcal46g43.4g39.3g10.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740