Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g150g665kcal33g1.5g58.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g100g280kcal18g0.5g23g0g
Bataatti, kuorittu 350g283kcal5.5g58.9g0.2g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Paprika vihreä 150g32kcal1.4g3.8g0.5g2.9g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g200g220kcal46g0g4g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)35g14kcal0.5g2.1g0.5g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g200g154kcal3g20g7g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g3482kcal220.6g208g188.8g48.2g
Valittu annoskoko1860g1741kcal110.3g104g94.4g24.1g
Annoskoko puolitettuna930g871kcal55.2g52g47.2g12.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740