Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g175g775kcal38.5g1.8g68.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g117g327kcal21g0.6g26.8g0g
Bataatti, kuorittu 408g331kcal6.4g68.7g0.2g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Paprika vihreä 175g37kcal1.6g4.4g0.5g3.3g
Paprika keltainen 175g53kcal1.6g8.9g0.4g3.5g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g233g257kcal53.7g0g4.7g0g
Vesi408g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)41g16kcal0.6g2.4g0.6g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g233g180kcal3.5g23.3g8.2g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g4063kcal257.6g242.4g220.2g56.2g
Valittu annoskoko2170g2031kcal128.8g121.2g110.1g28.1g
Annoskoko puolitettuna1085g1016kcal64.4g60.6g55.1g14.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740