Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g200g886kcal44g2g78g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g133g373kcal24g0.7g30.7g0g
Bataatti, kuorittu 467g378kcal7.3g78.5g0.2g14g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Paprika vihreä 200g43kcal1.9g5g0.6g3.8g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g267g293kcal61.3g0g5.3g0g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)47g19kcal0.7g2.8g0.7g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g267g205kcal4g26.7g9.3g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g4643kcal294.4g277.2g251.4g64.2g
Valittu annoskoko2480g2321kcal147.2g138.6g125.7g32.1g
Annoskoko puolitettuna1240g1161kcal73.6g69.3g62.9g16.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740