Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g225g997kcal49.5g2.3g87.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g150g420kcal27g0.7g34.5g0g
Bataatti, kuorittu 525g425kcal8.2g88.4g0.3g15.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Paprika vihreä 225g48kcal2.1g5.6g0.7g4.3g
Paprika keltainen 225g68kcal2.1g11.5g0.5g4.5g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g300g330kcal69g0g6g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)53g21kcal0.8g3.1g0.8g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g300g231kcal4.5g30g10.5g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g5223kcal331.2g311.8g283.2g72.2g
Valittu annoskoko2790g2612kcal165.6g155.9g141.6g36.1g
Annoskoko puolitettuna1395g1306kcal82.8g78g70.8g18.1g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740