Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g250g1108kcal55g2.5g97.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g167g467kcal30g0.8g38.3g0g
Bataatti, kuorittu 583g472kcal9.2g98.2g0.3g17.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Paprika vihreä 250g53kcal2.4g6.3g0.8g4.8g
Paprika keltainen 250g75kcal2.4g12.8g0.5g5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g333g367kcal76.7g0g6.7g0g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)58g23kcal0.9g3.5g0.9g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g333g257kcal5g33.3g11.7g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g5804kcal368.4g346.6g314.6g80.6g
Valittu annoskoko3100g2902kcal184.2g173.3g157.3g40.3g
Annoskoko puolitettuna1550g1451kcal92.1g86.7g78.7g20.2g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740