Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g600g2658kcal132g6g234g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g400g1120kcal72g2g92g0g
Bataatti, kuorittu 1400g1133kcal22g235.6g0.7g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Paprika vihreä 600g128kcal5.6g15g1.8g11.4g
Paprika keltainen 600g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g800g880kcal184g0g16g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)140g56kcal2.1g8.4g2.1g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g800g616kcal12g80g28g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g13929kcal883.2g831.6g754.4g193g
Valittu annoskoko7440g6965kcal441.6g415.8g377.2g96.5g
Annoskoko puolitettuna3720g3482kcal220.8g207.9g188.6g48.3g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740