Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g75g332kcal16.5g0.8g29.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g50g140kcal9g0.2g11.5g0g
Bataatti, kuorittu 175g142kcal2.7g29.5g0.1g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Paprika vihreä 75g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g100g110kcal23g0g2g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)18g7kcal0.3g1g0.3g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g100g77kcal1.5g10g3.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1741kcal110.4g104g94.4g23.8g
Valittu annoskoko930g871kcal55.2g52g47.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna465g435kcal27.6g26g23.6g6g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740