Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 375g84kcal1.9g11.6g0.8g9.4g
Kesäkurpitsa zucchini 325g59kcal1.8g8.1g1.3g2.3g
Miniluumutomaatti, annos 250g250g50kcal1.5g8.2g0.7g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste150g540kcal43.5g2.5g42g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g2207kcal102.6g96g154.2g25.2g
Valittu annoskoko1160g1103kcal51.3g48g77.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna580g552kcal25.7g24g38.6g6.3g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534