Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 438g98kcal2.2g13.6g0.9g10.9g
Kesäkurpitsa zucchini 380g69kcal2.1g9.5g1.5g2.7g
Miniluumutomaatti, annos 250g292g58kcal1.8g9.6g0.9g0g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.4g1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste175g631kcal50.8g3g49g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2709g2576kcal120.2g112.6g180.2g29.2g
Valittu annoskoko1355g1288kcal60.1g56.3g90.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna677g644kcal30.1g28.2g45.1g7.3g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534