Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 500g112kcal2.5g15.5g1g12.5g
Kesäkurpitsa zucchini 434g78kcal2.4g10.8g1.7g3g
Miniluumutomaatti, annos 250g334g67kcal2g11g1g0g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g115kcal3.4g23.4g0.4g1.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste200g721kcal58g3.4g56g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g2944kcal137g128.6g205.6g33.4g
Valittu annoskoko1548g1472kcal68.5g64.3g102.8g16.7g
Annoskoko puolitettuna774g736kcal34.3g32.2g51.4g8.4g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534