Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 563g126kcal2.8g17.5g1.1g14.1g
Kesäkurpitsa zucchini 488g88kcal2.7g12.2g2g3.4g
Miniluumutomaatti, annos 250g375g75kcal2.3g12.4g1.1g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste225g811kcal65.3g3.8g63.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3483g3312kcal154.2g144.8g231.6g37.6g
Valittu annoskoko1741g1656kcal77.1g72.4g115.8g18.8g
Annoskoko puolitettuna871g828kcal38.6g36.2g57.9g9.4g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534