Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 63g14kcal0.3g1.9g0.1g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 54g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Miniluumutomaatti, annos 250g42g8.3kcal0.3g1.4g0.1g0g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste25g90kcal7.3g0.4g7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g368kcal17.2g16g25.6g4.2g
Valittu annoskoko194g184kcal8.6g8g12.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna97g92kcal4.3g4g6.4g1.1g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534