Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 626g140kcal3.1g19.4g1.3g15.6g
Kesäkurpitsa zucchini 542g98kcal3g13.6g2.2g3.8g
Miniluumutomaatti, annos 250g417g83kcal2.5g13.8g1.3g0g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g143kcal4.2g29.2g0.5g1.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste250g901kcal72.6g4.3g70.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g3681kcal171.4g161.2g257.6g41.8g
Valittu annoskoko1935g1840kcal85.7g80.6g128.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna968g920kcal42.9g40.3g64.4g10.5g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534