Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 94g21kcal0.5g2.9g0.2g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 81g15kcal0.5g2g0.3g0.6g
Miniluumutomaatti, annos 250g63g13kcal0.4g2.1g0.2g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste38g135kcal10.9g0.6g10.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g552kcal25.8g24g38.6g6.2g
Valittu annoskoko290g276kcal12.9g12g19.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna145g138kcal6.5g6g9.7g1.6g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534