Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1001g224kcal5g31g2g25g
Kesäkurpitsa zucchini 867g157kcal4.9g21.7g3.5g6.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g667g133kcal4g22g2g0g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.7g0.8g2.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste400g1441kcal116.1g6.8g112.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g5888kcal274.4g257.2g411.6g66.8g
Valittu annoskoko3096g2944kcal137.2g128.6g205.8g33.4g
Annoskoko puolitettuna1548g1472kcal68.6g64.3g102.9g16.7g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534