Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 125g28kcal0.6g3.9g0.3g3.1g
Kesäkurpitsa zucchini 108g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Miniluumutomaatti, annos 250g83g17kcal0.5g2.8g0.3g0g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste50g180kcal14.5g0.9g14g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5g36kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g736kcal34.2g32.4g51.6g8.4g
Valittu annoskoko387g368kcal17.1g16.2g25.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna194g184kcal8.6g8.1g12.9g2.1g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534