Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1251g280kcal6.3g38.8g2.5g31.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1084g196kcal6.1g27.1g4.3g7.6g
Miniluumutomaatti, annos 250g834g167kcal5g27.5g2.5g0g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 83g286kcal8.5g58.4g1g2.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste500g1802kcal145.1g8.5g140.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7740g7361kcal343g321.6g514.2g83.6g
Valittu annoskoko3870g3680kcal171.5g160.8g257.1g41.8g
Annoskoko puolitettuna1935g1840kcal85.8g80.4g128.6g20.9g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534