Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1501g336kcal7.5g46.5g3g37.5g
Kesäkurpitsa zucchini 1301g235kcal7.3g32.5g5.2g9.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g1001g200kcal6g33g3g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70.1g1.2g3.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste601g2162kcal174.1g10.2g168.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g8833kcal411.4g385.8g617.2g100.2g
Valittu annoskoko4644g4417kcal205.7g192.9g308.6g50.1g
Annoskoko puolitettuna2322g2208kcal102.9g96.5g154.3g25.1g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534