Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 188g42kcal0.9g5.8g0.4g4.7g
Kesäkurpitsa zucchini 163g29kcal0.9g4.1g0.6g1.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g125g25kcal0.7g4.1g0.4g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste75g270kcal21.7g1.3g21g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1103kcal51.2g48.2g77g12.4g
Valittu annoskoko580g552kcal25.6g24.1g38.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna290g276kcal12.8g12.1g19.3g3.1g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534