Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 2002g448kcal10g62.1g4g50g
Kesäkurpitsa zucchini 1735g313kcal9.7g43.4g6.9g12.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g1335g267kcal8g44g4g0g
Oliiviöljy 107g944kcal0g0g106.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g458kcal13.6g93.4g1.6g4.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste801g2883kcal232.2g13.6g224.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen80g577kcal0.8g0.8g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g11777kcal548.6g514.6g823.2g133.6g
Valittu annoskoko6192g5889kcal274.3g257.3g411.6g66.8g
Annoskoko puolitettuna3096g2944kcal137.2g128.7g205.8g33.4g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534