Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 250g56kcal1.3g7.8g0.5g6.3g
Kesäkurpitsa zucchini 217g39kcal1.2g5.4g0.9g1.5g
Miniluumutomaatti, annos 250g167g33kcal1g5.5g0.5g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste100g360kcal29g1.7g28g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1472kcal68.6g64.4g102.8g16.8g
Valittu annoskoko774g736kcal34.3g32.2g51.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna387g368kcal17.2g16.1g25.7g4.2g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534