Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 313g70kcal1.6g9.7g0.6g7.8g
Kesäkurpitsa zucchini 271g49kcal1.5g6.8g1.1g1.9g
Miniluumutomaatti, annos 250g209g42kcal1.3g6.9g0.6g0g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.6g0.3g0.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste125g450kcal36.3g2.1g35g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g1840kcal85.8g80.4g128.6g20.8g
Valittu annoskoko968g920kcal42.9g40.2g64.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna484g460kcal21.5g20.1g32.2g5.2g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534