Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 16g113kcal0.1g0.1g12.7g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g16g78kcal0.6g9.7g4g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.2g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g734kcal10.8g86.2g38g1.6g
Valittu annoskoko105g367kcal5.4g43.1g19g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g183kcal2.7g21.6g9.5g0.4g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594