Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 11g75kcal0.1g0g8.5g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g11g52kcal0.4g6.5g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.8g2.7kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g489kcal7.2g57.4g25.4g1g
Valittu annoskoko70g245kcal3.6g28.7g12.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g122kcal1.8g14.4g6.4g0.3g
Arvot/100g100g350kcal5.2g41.1g18.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594